Προκάτ Ηράκλειο

Μοντέρνα - Κλασικά - Διαχρονικά

Κατασκευάστε το δικό σας σπίτι προκάτ στο Ηράκλειο με την εμπειρία και την εγγύηση της Ergo – Prokat.

Το πιο σημαντικό τα τελευταία χρόνια είναι οτι οι κατασκευές προκάτ στο Ηράκλειο έχουν αυξηθεί κατά πολύ, αφού τα υλικά και οι τεχνικές έχουν πλήρως εκσυγχρονιστεί. Μόλις αποφασίσετε να δημιουργήσετε με την Ergo – Prokat, θα απλοποιήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής και θα φροντίσουμε για όλο τον συντονισμό. Μαζί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα κατασκευής που θα σας δείχνει ακριβώς σε ποια φάση του κατασκευαστικού σας έργου βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή και ποια βήματα θα ακολουθήσετε στη συνέχεια.

Ποιοτικός σχεδιασμός, εξαιρετική κατασκευή στην καλύτερη τιμή … εγγυημένα

Το προκατασκευασμένο σπίτι δεν είναι ένα απλό σπίτι. Είναι πλήρως σύγχρονο και με υγιεινό τρόπο ζωής. Τα προκατασκευασμένα σπίτια που κατασκευάζουμε είναι προσιτά, με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης. Ως αποτέλεσμα, το όραμά μας δεν είναι μόνο η κατασκευή σπιτιών αλλά και η προσφορά ενός νέου τρόπου ζωής.

ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ

Ενημερωθείτε παρακάτω για τη διαδικασία οικοδόμησης σε μόλις 8 βήματα, από τον προγραμματισμό έως την παράδοση των κλειδιών.

Οικόπεδο
Επιθεώρηση οικοπέδου με τον σύμβουλό μας
Εταιρεία Προκάτ Με Εμπιστοσύνη

Ο σύμβουλός μας θα επισκεφθεί μαζί σας το οικόπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, κατά τη διάρκεια του περαιτέρω σχεδιασμού του σπιτιού, μπορούν να ληφθούν υπόψη σημαντικές λεπτομέρειες όπως ο μελλοντικός προσανατολισμός του σπιτιού ή οι απαιτήσεις του σχεδίου ανάπτυξης.

Σύμβουλος
Ανάπτυξη ιδεών με τον σύμβουλό μας
Σύμβουλος Ergo-Prokat

Ο σύμβουλός μας, με εξειδίκευση στις κατασκευές προκάτ στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη ανάλυση των ιδεών και των απαιτήσεων σας. Επειδή όσο περισσότερο μιλάτε εκ των προτέρων για τις επιθυμίες σας, τόσο ακριβέστερος θα είναι ο σχεδιασμός του σπιτιού σας και θα μπορεί ευκολότερα να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Οικονομικές Επιλογές
Προδιαγραφές και έγκριση κόστους
Οικονομικές Επιλογές Προκάτ

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης έργου σας παρουσιάζει κάτοψεις, εξωτερικές και εσωτερικές αποδόσεις. Μαζί κάνετε αλλαγές, λαμβάνοντας υπόψη επιλογές και προτάσεις. Η αμοιβαία κατανόησή, μας επιτρέπει να συμφωνήσουμε σε μια σταθερή τιμή, η οποία είναι ένα σημείο εκκίνησης. Στη συνέχεια, όταν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, λαμβάνουμε την έγκρισή σας και προχωράμε.

Σχεδίαση
Προσαρμοσμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
Σχεδίαση Προκάτ

Σε αυτό το βήμα στη διαδικασία κατασκευής είναι η δημιουργία ενός σχεδίου κλίμακας 1: 100 το οποίο βασίζεται στην ανάλυση των αναγκών και λαμβάνει υπόψη τις βασικές λεπτομέρειες του σπιτιού. Εν τω μεταξύ, ενώ βλέπετε τις τέλειες υφές και τους τόνους, οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί της Ergo - Prokat μετατρέπουν τα προκαταρκτικά σας σχέδια σε σχεδιαγράμματα. Κάθε λεπτομέρεια συνδυάζεται και οργανώνεται σε ένα προσωπικό project.

Νομιμοποίηση
Έκδοση άδειας
Νομιμοποίηση Προκάτ

Η Ergo - Prokat χειρίζεται όλη τη διαδικασία αδειοδότησης. Τα είκοσι χρόνια εμπειρίας μας με εκδόσεις αδειών, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τους κατάλληλους συνεργάτες, εξοικονομούν στους πελάτες μας χρόνο και χρήμα.

Εσωτερική Επένδυση
Εξοπλισμός της κατοικίας σας
Εσωτερική Επένδυση Προκάτ

Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο σας σπίτι. Όλα προγραμματίζονται και παραγγέλλονται πριν ακόμη ξεκινήσει η κατασκευή, χωρίς οικονομικό βάρος για εσάς. Αυτό εξασφαλίζει ομαλή πρόοδο με την εξάλειψη λαθών, καθυστερήσεων και αναζητήσεων τελευταίας στιγμής για αντικαταστάσεις. Στους συνεργάτες της Ergo - Prokat θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από τρέχοντα επώνυμα προϊόντα για να εξοπλίσετε το σπίτι σας.

Συναρμολόγηση Σπιτιού
Ήρθε η ώρα!
Εγκαταστάσεις Ergo-Prokat

Ξεκινάμε την κατασκευή στις εγκαταστάσεις μας χωρίς να επηρεάζεται η ξυλεία απο εξωτερικές συνθήκες. Έμπειροι τεχνίτες διασφαλίζουν την ομαλή συναρμολόγηση της κατοικίας σας τις επόμενες ημέρες. Σας αναθέτουμε ένα προσωπικό διαχειριστή έργου ο οποίος σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη της κατασκευής.

Παράδοση
Παραλαμβάνετε το κλειδί!
Παράδοση Προκάτ Με Εμπιστοσύνη

Μετά την ολοκλήρωση όλων των συμφωνημένων εργασιών σας παραδίδουμε τα κλειδιά καθώς και την εγγύηση κατασκευής για το νέο σας σπίτι. Εάν έχετε αποφασίσει για μια λύση με το κλειδί στο χέρι, το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να... προχωρήσετε!

Ολοκληρωμένα έργα από την Ergo - Prokat

Προκατασκευασμένες λύσεις σπιτιού

Τα βασικά πλεονεκτήματα που έχουν προσελκύσει πολλούς, είναι η ταχύτητα παράδοσης από δύο ώς πέντε μήνες (σε ημερομηνία συμφωνημένη από την αρχή), η απαλλαγή από το άγχος της κατασκευής (συνεργεία, καιρικές συνθήκες κ.ά.), η ελεγχόμενη ποιότητα κατασκευής και η οικονομία (ιδιαίτερα μειωμένο κόστος και από την αρχή καθορισμένο).

Αξίζει να διευκρινιστεί ότι τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία έχει κάνει σημαντικές εξελίξεις και η πολιτεία από την πλευρά της έχει δραστηριοποιηθεί, προσπαθώντας να διαφυλάξει τους ενδιαφερομένους που επιλέγουν αυτό το σύστημα κατασκευής για εξοχικές και μόνιμες κατοικίες. Επομένως, αυτού του τύπου οι κατοικίες θεωρούνται ισάξιες ή και καλύτερες σε ποιότητας με τις συμβατικές.

Το κόστος είναι ανάλογο της επιλογής σας ως προ το σχέδιο, τα υλικά, αλλά και τον τύπο της προκατασκευασμένης κατοικίας.

Χρόνος Παράδοσης
έως 3 μήνες...
Ενεργειακή Κάλυψη
θερμομόνωση - ηχομόνωση 85%
Πιστοποιημένη Τοιχοποιία
αντισεισμικότητα - μονώσεις με πιστοποιήσεις ISO 100%
Οικονομία
οικονομικότερα των συμβατικών 50%
Οικολογικά Υλικά
φιλικά προς το περιβάλλον - πιο βιώσιμα για διαμονή 100%
ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να βοηθήσουμε.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.