Θερμοπρόσοψη

ΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ

Καθορίστε τόσο την αισθητική όσο και την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας σας με εξωτερική θερμοπρόσοψη

Ένα σύνθετο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης είναι εξαιρετικά κατάλληλο για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις κτιρίων. Δεν υπάρχει ανάγκη για εργασία στο εσωτερικό της κατοικίας άρα ούτε και υποχρέωση του ιδιοκτήτη να μετακινείται προσωρινά. Η μόνωση υψηλής ποιότητας καθιστά ένα σπίτι πιο ενεργειακά αποδοτικό, διατηρώντας το πιο δροσερό το καλοκαίρι και θερμότερο το χειμώνα. Με αυτό τον τρόπο, δεν βελτιώνετε μόνο την ποιότητα ζωής αλλά υπάρχει και λιγότερη ενεργειακή είσοδος. Ο συντελεστής μετάδοσης θερμότητας, η τιμή U, δείχνει τη θερμική ποιότητα του υλικού και των δομικών στοιχείων: όσο χαμηλότερη είναι η τιμή U τόσο καλύτερη είναι η ιδιότητα θερμομόνωσης.

Τα κτίρια αντιπροσωπεύουν το

40%

της ενέργειας που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη

Μια σωστά μονωμένη πρόσοψη μπορεί να εξοικονομήσει έως και

35%

απώλεια ενέργειας

Εξοικονόμηση θέρμανσης και ψύξης περίπου

50%

ετήσιας κατανάλωσης

Ολοκληρωμένα έργα από την Ergo - Prokat

Προστατέψτε το σπίτι σας

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς είμαστε σε θέση να μειώσουμε σημαντικά το κόστος θέρμανσης ή κλιματισμού και να βελτιώσουμε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας. Οι εξωτερικοί τοίχοι και οι προσόψεις των κτιρίων φέρουν μεγάλο άγχος και ευθύνη στον καθένα. Λόγω οτι πρέπει να διατηρούν τη βροχή, το κρύο ή τη ζέστη και να μονώνουν το εσωτερικό του σπιτιού, πρέπει να λαμβάνουν και την ανάλογη προσοχή.

Οι προσόψεις μπορούν να εφαρμοστούν σε μπετόν, τοιχοποιία ή σε ξύλινες προσόψεις. Η ποσότητα των στρωμάτων μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με το σύστημα και τις αισθητικές απαιτήσεις που έχετε επιλέξει.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μελετήσουμε μαζί το έργο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά.

Σχεδίαση Προκάτ
Παράδοση Προκάτ Με Εμπιστοσύνη

ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να βοηθήσουμε.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.